FROM THE FARM TO THE TABLE, FROM THE TABLE TO THE FARM
Since 1998 we faithfully serve our vision; we have been taking care of the preservation, revival, highlighting and promotion of both the tangible and intangible wealth of the Cretan diet.
Our first concern is producing healthy products with real nutritional value that do not burden the environment and reach FROM THE FARM TO THE TABLE. But, we do not stop here; we continue FROM THE TABLE TO THE FARM following the principles of sustainable gastronomy.
PRESS
Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022 Η τελετή απονομής και οι μεγάλοι νικητές
Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2022 από το Αθηνόραμα, στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την ελληνική γαστρονομία, έγινε την Τρίτη 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο ...
Η 14η απονομή Βραβείων Ποιότητας Γαστρονόμου
Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της «Καθημερινής», που μετρούν 14 χρόνια ζωής. Στη φετινή 14η απονομή υπήρξε μια ...
100 Greatest Traditional Restaurants
Recommended by Rebecca Sullivanand 8 other food critics. Peskesi gained 80.3 points Πηγή : TasteAtlas
Ανακοινώθηκαν τα βραβεία γαστρονομίας Gault & Millau 2020
Ο Gault & Millau είναι διεθνής θεσμός με ιστορία 50 ετών που αναδεικνύει και προωθεί τη γαστρονομική σκηνή κάθε χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέχρι σήμερα έχει εκδοθεί σε 20 και ...
10 Places You Need To Visit In Greece This Summer
Greece may still be fiscally flabby but it’s shaping up to be one of the world’s hottest destinations this summer. In recent years Athens has emerged as a great city ...
Heraklion : dîner comme à la ferme
On vous a parlé de la ferme bio des Maganas, où l’on vient passer une journée au vert et découvrir les légumes, fromages et viandes maison, assister à la fabrication ...