ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
Από το 1998 υπηρετούμε πιστά το όραμα μας, φροντίζουμε για τη διατήρηση, αναβίωση, ανάδειξη και προβολή του υλικού και άυλου πλούτου της κρητικής διατροφής.
Πρώτο μας μέλημα είναι η παραγωγή υγιεινών προϊόντων με πραγματική θρεπτική αξία που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και φτάνουν “ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ“. Μα δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε “ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ” ακολουθώντας τις αρχές της βιώσιμης γαστρονομίας.
BLOG
- — Νέα
Από την πρώτη μέρα, μέχρι και σήμερα, το ταξίδι μας συνεχίζεται με αμείωτο πάθος. Η γαστρονομία για εμάς είμαι μια πολιτισμική έκφραση, βασισμένη στην παράδοση και τον φυσικό πλούτο του...
Στην κρητική κουζίνα, οι πίτες αποτελούν ένα αγαπημένο και παραδοσιακό πιάτο, διακρινόμενο για την ποικιλία των τοπικών υλικών, την απλότητα προετοιμασίας και τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων. Χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα και...
Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2022 από το Αθηνόραμα, στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την ελληνική γαστρονομία, έγινε την Τρίτη 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο...
Μέσα σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Βραβεία Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της «Καθημερινής», που μετρούν 14 χρόνια ζωής. Στη φετινή 14η απονομή υπήρξε μια...
Recommended by Rebecca Sullivanand 8 other food critics. Peskesi gained 80.3 points Πηγή : TasteAtlas
...Ο Gault & Millau είναι διεθνής θεσμός με ιστορία 50 ετών που αναδεικνύει και προωθεί τη γαστρονομική σκηνή κάθε χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέχρι σήμερα έχει εκδοθεί σε 20 και...