Το «συμπεθεριό» γεννιέται από τα ξεμποστανίδια, δηλαδή από ό,τι λαχανικό βγάζει σε μικρή ποσότητα στο τέλος του ο καλοκαιρινός κήπος. Και όπως οι άνθρωποι συγγενεύουν για χάρη μιας νέας αρχής...
Σφουγγάτο με κολοκύθια Καλοκαίρι σημαίνει τρυφερά κολοκύθια παντού. Στη λαϊκή είναι σε στοίβες, στον κήπο βγαίνουν χωρίς πολύ κόπο, ο γείτονας τα μοιράζεται γιατί δεν προλαβαίνει να τα φάει. Οι...
Ξινόχοντρος με μελιτζάνες Ο *ξινόχοντρος με τις μελιτζάνες είναι η Κρήτη του καλοκαιριού, της απλότητας, της εφευρετικότητας, της υπομονής, της φροντίδας και της απίστευτης νοστιμιάς σ’ένα πιάτο. Η γλύκα της...
Σφουγγάτο Αυτό που απολαμβάνεις, αλλά το λες ομελέτα, είναι ο “άσσος στο μανίκι” του τραπεζιού της Κρήτης Σφουγγάτο vs ομελέτα! Υλικά: Στο σφουγγάτο δεν επικρατούν τα αυγά. Περιλαμβάνει λαχανικά και...
Κατά το “Taste Atlas” και με βάση τις κριτικές των “Ειδικών φαγητού”, τον καλύτερο ντάκο στον κόσμο μπορεί να τον απολαύσει κανείς στο “Peskesi” μας, και εμείς πιστεύουμε ότι καλό...
Οι Κρητικοί έχουν έτοιμα δεκάδες επιχειρήματα για να σε πείσουν ότι το φαγητό τους είναι καλό, άρα αξίζει και πρέπει να το φας. Είτε ζεις στην Κρήτη ή αν έστω...
Θα χρειαστείτε: